anunt-real.ro

Vand apartament cu 3 camere decomandat, Drumul Taberei (Aleea Valea lui Mihai)

Data publicării: 2018 Data modificarii: 2018

Descriere

Vand apartament cu 3 camere decomandat, Drumul Taberei (Aleea Valea lui Mihai)

Vand apartament 3 camere, decomandat, suprafata de 65,06 mp, renovat, reconfortant si placut, bine compartimentat, complet utilat (mobilier si electrocasnice), Drumul Taberei - Aleea Valea lui Mihai, in zona verde, linistita, civilizata, P / 4, in bloc izolat si amvelopat in anul 2015, cu vedere fata – spate, incalzire de la CET, interfon la intrare in scara.
Utilitati functionale, instalatii in stare foarte buna (electrica si sanitara), repartitoare caldura, apometre, gresie, faianta, termopan, usa metalica, foarte curat (renovat in 2016), complet mobilat si utilat (mobilier in stare foarte buna pentru fiecare camera - paturi de mijloc, pat extensibil in sufragerie, 2 sifoniere, biblioteca, fotolii, mese, etc.), 2 televizoare (in sufragerie si dormitor), bucatarie mobilata si utilata (aragaz, frigider, hota, cuptor cu microunde, chiuveta metalica), baie cu cada, masina de spalat, logie (balcon) inchisa si securizata cu gratii.

Desfasurare spatii/camere: sufragerie: 17,99 mp, dormitor mare: 13.49 mp, dormitor mic: 9,30 mp, bucatarie: 6,99 mp, baie: 2,25 mp, debara: 1,11 mp, camara: 1,45 mp, hol in forma de L: 8,04 mp, balcon: 3,24 mp.
Apartamentul este Liber. Nu necesita investitii suplimentare in amenajare. Va puteti muta imediat fiind necesar sa va aduceti doar hainele.
Poate fi vizionat oricand doriti.
Pret: 65.000 Euro (usor negociabil).

Persoana de contact: Marius - 0775359280.

Mai multe informatii

Categorie: Apartamente 3 camere

Vizualizate: 4016

Telefon: 0775359280

Stare produs: -

Oferta: Vand

Adauga la favorite
Voteaza
Rezultat 2 voturi
mcosmoiu
1 voturi
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Comentarii

You must log in or register a new account in order to post comments

Logare Înregistrează-te

65000 Euro €

Contacteaza vânzător

Vânzătorul profil

Trebuie să vă conectați sau să vă înregistrați,pentru a putea contacta vânzătorul

Logare Inregistreaza-te! Cont gratuit


Recomandari

Nu folositi metode sau servicii de plata anonime Nu cumparati sau vindeți în afara țării dvs. Nu acceptati cecuri din afara țării dumneavoastră Acest site nu este implicat în tranzacții, și nu se ocupă de plăți, livrări, nu garantează tranzacțiile, nu furnizează servicii, și nu oferă "protecția cumpărătorului" sau "certificarea vânzătorului"
bluelinks.ro

Tractari auto NON-STOP

tractariautojean

Anunt-real
Top